Amalian Aitta

Asiakastyytyväisyys
4.9/5

Rentoudu maaseudun rauhassa. Tämä omakotitalon pihapiirissä sijaitseva huone sisältää koristetakan tuomaan tunnelmaa. Mahdollisuus aamu/iltapalan valmistukseen (minijääkaappi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin). Pyyhkeet ja liinavaatteet kuuluvat hintaan. Majoittumaan mahtuu 1-2 henkilöä.

Sisäpihalla tilava, puulämmitteinen ulkosauna vieraiden käytössä. Palju vuokrattavissa lisämaksusta. Wc ja suihkutilat löytyvät päärakennuksesta.

Huone on remontoitu vuonna 2016 ja se sijaitsee kävelyetäisyydellä palveluista. Tarvittaessa 2 polkupyörää ovat vieraiden käytössä. Välittömästä läheisyydestä lähtevät mukavat metsäpolut ulkoiluun.

Asiakaskokemuksia

”Viihdyttiin täällä oikein hyvin, Terhi oli oikein avulias ja iloinen ja kaikki toimi kuten pitikin. Pihapiirissä oli hauskaa seurata kanojen ja kissojen puuhia ja lampaat aitauksessaan tien toisella puolella olivat ihania. Saatiin myös polkupyöriä lainaa, mikä oli ihan huippuhomma!” – Katja

” Sievästi sisustettu aitta nokkeline yksityiskohtineen toi hieman luksusta korona-ankeuden keskelle ❣ Kaiken kruunasi meille lämmitetyn puusaunan lempeät ja kosteat löylyt ” – Carina