Willa Amalia

Asiakastyytyväisyys
4.5/5

Vuonna 2007 valmistunut, 74 m2 hirsimökki Vetelin Räyringissä, rauhallisella paikalla Perhonjoen rannalla. Mökissä on 2 makuuhuonetta, parvi, olohuone-keittiö, sauna, kylpyhuone+wc, varaava takka, sekä ilmalämpöpumppu. Mökillä majoittuu parhaiten 10 henkilöä. Lisäksi löytyy erillinen rantasauna ja laavu. Talvella mökin läheisyydestä kulkee perinteisen latu upeissa suomaisemissa (n. 5km), liittymälatu myös järvelle ( +reilu 10km). Kelkkailusta ja reiteistä alueella tietoa löytyy esim. facebookista kelkka.net. Palju varattavissa.

Ominaisuudet

Asiakaskokemuksia

”Mökki sijaitsi hyvän matkan päässä Kemoran moottoriradalta. Mökissä oli kaikkea mahdollista valmiina (edelliset vierailijat jättäneet); kahvia, suodatinpusseja, mausteita, jne. Paikka oli rauhallinen, eikä ihan lähistöllä ollut naapureita. Lisähintaan vuokrasimme vuokraajan kautta myös paljun pihalle, mikä toi lisämukavuutta saunomiselle. Myös kalastuslupa oli valmiina, löytyi mökistä.”

”Olin todella tyytyväinen mökkiin ja sen sijaintiin. Vuokraajan kanssa oli helppo sopia asioista, viesteihin vastattiin nopeasti. Mökki oli siisti.” – Tiina