Willa Adeliina

Asiakastyytyväisyys
4.5/5

Tämä vuonna 1991 valmistunut, 60 m2 mökki sijaitsee rauhallisella paikalla Räyringinjärven rannalla Vetelin Räyringissä. Vuodepaikkoja mökissä on 8 hengelle.

Mökissä on yksi makuuhuone, parvi, olohuone/keittiö, sauna, kylpyhuone + wc ja lämpöä kerryttelevä takka. Mökissä on myös erillinen rantasauna ja vene. Talvella järven ympäri kulkee perinteinen hiihtolatu ja mökin läheisyydessä on myös moottorikelkkareittejä.

Rantamökissä on suuri piha, josta löytyy tikkataulu ja tarvittavat välineet sulkapallon, kroketin, kiekkogolfin tai mölkkyn pelaamiseen.  Pienemmät perheenjäsenet voivat viettää aikansa kiipeilytelineellä, johon kuuluu myös liukumäki ja keinut sekä hiekkakasa. Ranta on matala ja lapsiystävällinen. Siellä on palju, joka on vuokrattavissa. Pienet lemmikit ovat sallittuja.

Ominaisuudet

Asiakaskokemuksia

”Olin viikon 7 – 13.6.2021 Adalmiinassa ja sain kaiken, mitä odotin. Oli upeaa herätä aamuvarhaisella lintujen lauluun ja auringon nousuun (klo 3 – 4) järven takaa. Mökillä on iso, vehreä tontti ja matala lasten ranta: se houkutteli sukulaiskersoja. Järvessä silti uivat isommatkin. Kaksi saunaa (ulko- ja sisä-) sekä lämmin suihku, se on tosi luksusta. Mökin tilat ja varustetaso ovat hyvät, ja vuokraajaemäntä on mukava. Nyt voi vain arvuutella, kuka palaa mökille pariksi viikoksi heinäkuussakin…”

”Kesäkuussa Adalmiinassa viettämäni viikon jälkeen palasin, nyt kahdeksi viikoksi 12. – 25. heinäkuuta. Oli keskikesä, oli sekä hellettä että viileämpää, ja loma oli taas täydellinen. Mökin sisä- ja ulkotilat, varustelu sekä ympäristö olivat jälleen sitä, mitä tarvitsin. Ystäviä ja sukua kävi ja nyt nuo kaikki haluavat vuokrata tämän mökin. Menkää te pois, tämä on minun löytöni.”